WordPress Cursus

Een WordPress cursus waarbij je zelf je eigen website gaat maken met bewezen conversie en SEO strategieën..

WordPress cursus: Een website welke omzet naar klanten!

Mijn naam is Frenzo Brouwer, en in deze online WordPress Cursus heb ik mijn exacte strategie uitgelegd hoe ik een conversie gerichte website maak. In mijn 12 jaar ervaring als online web & marketing specialist heb ik honderden, misschien wel duizenden funnels gebouwd en getest met verschillende marketing technieken. 

Hierdoor ben ik er achter gekomen, hoe goed je marketing ook is, hoe goed je video’s ook zijn, als je website niet goed functioneert, werkt of oogt loop je een hele hoop klanten mis. Hierdoor heb ik een speciale training gemaakt waarin ik jou leer hoe je een conversie gerichte website maakt en wat de fundamenten zijn van een goede website.

Ik leer je stap voor stap hoe je een design onderzoek doet binnen jou branche en hoe je conversie technieken kan toepassen om zelf meer klant aanvragen of sales te krijgen uit jouw website.

Een goed functionerende website zonder maandelijks hoge kosten.

Een goed functionerende website is in de tijd van nu enorm belangrijk en kan je vele grote voordelen opleveren zoals: Sneller hoger komen in Google, (Veel) Meer omzet maken met je onderneming (Dankzij je website), een groter doelgroep aan kunnen spreken.

Dit zijn slechts een aantal voorbeeldjes maar natuurlijk zijn er tig voorbeelden waarom je een goede website nodig hebt. Veel mensen maken de fout door zich volledig in te zetten op het design, maar wat als dit design nou niet omzet naar nieuwe klanten? Heb je dan honderden tot duizenden euro’s verspeeld aan een website maker? Ja! Wij leren je stap voor stap hoe je zelf een website maakt zoals deze, welke omzet na klanten!

Domineren op Internet

Bewezen en Getest

Wanneer je de juiste online marketing techniek toepast op een conversie gerichte website kan je een groot verschil merken in de mensen die langer op je site blijven (CTR Score), Meer aanvragen en ook een hogere omzet. 

"Dankzij deze WordPress Training ben ik zelf in staat om mijn website te maken, die nu eindelijk wel nieuwe klanten over de streep haalt om een aanvraag in te dienen."

- Edwin H.

Je hebt geen technische kennis of code ervaring nodig

Voor deze training heb je geen technische kennis nodig om er aan deel te nemen. Ik begin bij de basis, en leg stap voor stap uit wat jij moet doen, om uit eindelijk een goed resultaat te maken van jouw website. 

Je hebt dus 0 ervaring nodig aan programmeer talen of andere programma’s!

Een goede website levert jou vanaf dag 1 nieuwe klanten op.

Wanneer jij de stappen in onze training structureel volgt dan zal jij er van verzekerd zijn dat jij vanaf dag 1 nieuwe klanten zal binnen halen met jou website. Al onze website’s worden conversie gericht opgebouwd door middel van een aantal conversie tricks die je eenvoudig kunt toepassen! Ook wanneer je al een website hebt!

Deze training is geheel gebaseerd op WordPress in combinatie met Elementor en laten je zien hoe je dankzij deze drag and drop page builder zeer professionele website’s kan maken.

Wat kan je verwachting in de training?

Een goede basis leggen

Voordat we een echte website gaan bouwen laten we eerst zien wat WordPress is en wat je er mee kan doen. Dit wil ik bewust laten zien zodat je een beter beeld krijgt van alle mogelijkheden. Hierdoor zal er een wereld voor je open gaan aan opties, thema’s en website uitbreidingen.

De fundamenten van een goede webpagina

Volg onze stap voor stap training video’s en ook jij kan een professionele website opzetten. We laten exact zien wat de fundamenten zijn van een goede webpagina, waardoor jij uit eindelijk makkelijker nieuwe klanten zal binnen halen via jou website.

Design onderzoek en de juiste kleuren combinatie

We laten stap voor stap zien welk design het meest gebruikt wordt binnen jou branche en welke kleuren combinatie je daarvoor dan kan gebruiken. Dit doen we zodat je een eigen huis-stijl gaat maken voor jou eigen bedrijf.

LIVE: Design ontwerpen in WordPress

Ik laat stap – voor – stap zien hoe je een converterende website maakt binnen WordPress. Ook laat ik zien welke handige tools ik hierbij gebruik om van een website een succes te maken.

LIVE: Website mobiel vriendelijk maken

Je kan letterlijk op mijn beeldscherm mee kijken hoe ik een website mobiel vriendelijk maak binnen WordPress. Ook hier krijg je de bij behorende uitleg over waarom ik het zo doe, en hoe ook jij het kan doen.

E-Commerce met WordPress

Wanneer je de training volledig hebt gevolgd kan je uit eindelijk van jou website een webshop module toevoegen zodat je producten kan gaan verkopen met je website.

"Ik heb mijn eigen website gebouwd in de zelfde week als dat ik deze training heb gekocht. Heel goed uitgelegd, duidelijke instructies en echt een heel leerzaam proces!"

- Rene W.

Voorbeelden van een conversie gerichte website:

Hier zijn enkele voorbeelden van de website’s welke je leert maken in WordPress

Website Example #
Website voorbeeld
Website Example
Website voorbeeld
Website Example 2
Website voorbeeld

Wat zeggen onze leden van de training?

Natuurlijk horen wij graag jou mening nadat jij de training hebt gevolgt, hierdoor kunnen we jou beter helpen, en ons zelf verbeteren voor de volgende content videos. Hieronder kan je lezen want andere leden van deze training vinden.

"Ik heb mijn eigen website gebouwd in de zelfde week als dat ik deze training heb gekocht. Heel goed uitgelegd, duidelijke instructies en echt een heel leerzaam proces!"

- Rene W.

"Dankzij deze WordPress Training ben ik zelf in staat om mijn website te maken, die nu eindelijk wel nieuwe klanten over de streep haalt om een aanvraag in te dienen."​

- Edwin H.

"Hele handige training! Ik wouw altijd al mijn eigen website bouwen en nu weet ik presies hoe het moet, en welke tools ik het beste kan gebruiken."

- Eline H.

20+ Stap Voor Stap Training Video's

Wij hebben in 20+ video’s stap voor stap uitgelegd hoe je een website maakt. Regelmatig plaatsen wij nog nieuwe video’s waarmee jij jouw website kunt verbeteren en je conversie percentage kunt verhogen.

Wacht, heb jij je al aangemeld voor de gratis Wordpress Training?

small_c_popup.png

Download onze Case-Studie

Lees exact hoe wij een bedrijf hebben opgeschaald naar € 380K dankzij Google Ads

Vul je email even in en we sturen hem meteen na jou toe