Over Domineren op Internet: Meer resultaat uit uw marketing campagnes

Over Domineren op Internet

Domineren op Internet is een community vol met ondernemers wie graag zelf de online marketing uitvoeren voor hun bedrijf. Wij zijn een platform dat je ondersteuning bied, trainingen, 1 op 1 coaching en nog veel meer.

Domineren op Internet is voor ons 2 jaar geleden begonnen toen wij al voor meerdere ondernemers succes hebben behaalt met verschillende online marketing strategieën. Uit eindelijk zijn wij andere mensen gaan helpen door deze techniek een op een uit te leggen waarbij ook deze studenten de zelfde succes hebben behaalt met hun bedrijf.

Uit eindelijk hebben wij onze hele techniek uitgelegd in verschillende cursussen waarmee jij jouw bedrijf kan verbeteren. Met name op het gebied van online marketing en conversie gerichte website’s zijn wij echt een expert. In onze 14 jarige Web & Marketing carieëre hebben wij honderden misschien wel duizenden sales funnels opgezet en getest waardoor wij een hoop hebben geleerd en hebben kunnen verbeteren aan onze strategie en technieken.

De Eigenaren

Frenzo Brouwer – “Voor mij is het begonnen op de zolderkamer waar ik het leuk vond om sites te ontwerpen en op te zetten. Zo heb ik verschillende technieken geleerd om een conversie gerichte website op te bouwen. Na 4 jaar website’s bouwen ben ik volop in de wereld van online marketing gedoken om uiteindelijk mijn zelf gemaakte website’s “bekend” te maken en hier een zakcentje mee kon verdienen. Die liep beter als gepland als ik nu bekijk tot waar ik nu ben door gegroeid!”

Martien Brouwer –  “Voor mij is het begonnen met de logica. Wiskunde en stapsgewijs oplossen van vraagstukken is iets wat me al vroeg intrigeerde. Dit vond ik als eerste terug in programmeren. Hierin wordt er verwacht om van tevoren al goed na te denken over de weg naar de oplossing en hoe bijzonderheden meegenomen kunnen worden. Als tweede vond ik het terug in de combinatie klantbehoefte en ontwikkeling. Hiermee ben ik me gaan verdiepen in websites, digitale identiteit en online vindbaarheid. Ik heb het eigen gemaakt om marketing op te zetten en de cijfers op een logische wijze te interpreteren. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik de klant (bijna) volledig digitaal kan ondersteunen en helpen met het uitbreiden van haar business!”

Werken bij DOI? Bekijk al onze vacature's

Wacht, heb jij je al aangemeld voor de gratis Wordpress Training?

small_c_popup.png

Download onze Case-Studie

Lees exact hoe wij een bedrijf hebben opgeschaald naar € 380K dankzij Google Ads

Vul je email even in en we sturen hem meteen na jou toe