SKAG Campagne

skags-914-X-326

Wat is een SKAG Campagne en wat kunnen wij er mee doen? SKAG staat voor Single Keyword Ad Group. En dat houd in dat als we een nieuwe campagne opzetten wij maar één zoekterm per advertentie groep plaatsen.

Dit doen we, zodat we uit eindelijk de advertentie zo relevant mogelijk kunnen maken aan het zoekterm waarmee jij wilt gaan adverteren. Hiermee verhoog je niet alleen de kans op een hoge CTR score, maar ook op een hogere kwaliteit score! Dit levert je dus een groot voordeel op in het veiling systeem van Google.

De voor en nadelen van een SKAG Campagne

Wat ik persoonlijk een nadeel vind van de SKAG-methode is dat het opzetten van een vrij grote campagne redelijk veel tijd vraagt. Maar uit eindelijk is dit het wel allemaal waard, gezien de resultaten die je behaalt op deze SKAG-methode.

We willen uit eindelijk een zo goedkoop mogelijke klik prijs, en zoveel mogelijk website bezoekers naar onze website halen binnen ons budget.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Domineren op Internet

Domineren op Internet is een community vol met ondernemers wie graag zelf de online marketing uitvoeren voor hun bedrijf. Wij zijn een platform dat je ondersteuning bied, trainingen, 1 op 1 coaching en nog veel meer.

Bekijk alle trainingen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wacht, heb jij je al aangemeld voor de gratis Wordpress Training?

small_c_popup.png

Download onze Case-Studie

Lees exact hoe wij een bedrijf hebben opgeschaald naar € 380K dankzij Google Ads

Vul je email even in en we sturen hem meteen na jou toe