Elementor

elementor-1

Elementor

  • Elementor
  • Hoe duur is Elementor
  • Elementor PRO
  • Waarom Elementor en geen WP Bakery
  • Een website maken in WordPress met Elementor
  • Gratis WordPress Training

Elementor

Elementor is een van de honderd duizenden plugins van WordPress. Maar niet zomaar een … Elementor verdient de plaats om als eerste te worden beschreven in onze Domineren Op Internet Kennisbank! En waarom?! Omdat Elementor mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt.

Dankzij Elementor is het voor mij mogelijk om unieke en grafische websites te ontwikkelen in WordPress. Eigenlijk hoef je geen design ervaring te hebben, en je hoeft ook geen programmeur te zijn, om een goede professionele website te ontwikkelen. Je moet alleen een beetje creatief zijn. 

Dankzij Elementor is het mogelijk om met een “drag and drop systeem” je eigen website bij elkaar te klikken. En dankzij deze optie is het zo makkelijk om dus je eigen site te maken. Met een paar klikken hier en een paar sleepjes daar. En TADAA daar is dan je eigen website.. Vaak ontwerp ik binnen enkele uurtjes een heel design welke ik kan gebruiken voor heel de website.

Een leuk feitje: Domineren op Internet is binnen 40 minuten ontworpen. Wij wilden niet te veel poespas, gewoon een simpele site, met veel informatie voor de website bezoeker!

klik hier om elementor te downloaden

Hoe duur is elementor?

Elementor heeft een gratis plugin, maar om eerlijk te zijn heb je hier niet genoeg aan. Elementor heeft 3 pakketten waar je kunt uit kiezen. Beginnen vanaf $49 dollar tot $199 dollar. Het maakt niet uit welk pakket je neemt, elk pakket kan hetzelfde. Je betaalt alleen meer, zodat je een licentie code op meerdere sites kan gebruiken.

Mijn persoonlijke mening is dat dit 100% zijn geld waar is! Niet alleen omdat je vrij snel een site kan ontwerpen. Het is ook nog eens makkelijk en fijn werken.. Ik zelf wil het mezelf zo makkelijk mogelijk maken. En dat kan via deze handige plugin!

Elementor PRO

Elementor PRO is GE-WEL-DIG. De gratis versie kun je meer kennis maken met Elementor en zien hoe alles werkt. Maar om echt van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken heb je de PRO versie nodig. 

Met de PRO versie kun je onder andere een header en footer aanmaken. Je kan heel eenvoudig pop-upjes toevoegen aan je pagina. Exit-intents. Dit betekend wanneer iemand op het punt staat jouw pagina te verlaten, hij nog snel een popup te zien krijgt. Uiteraard is er echt nog veel en veel meer. 

Waarom Elementor en geen WP Bakery?

Ik heb beide plugins geprobeerd maar ten eerste wil ik duidelijk maken dat Elementor veel gebruiksvriendelijker is. En als ik het moet gaan vergelijken met WP Bakery dan is WP Bakery te moeilijk om in gebruik te nemen. Het is heel lastig om bepaalde elementen toe te voegen, maar ook om het te stijlen naar jou eigen huis stijl. 

Wil jij toch liever met WP Bakery werken dan kan je deze plugin hier downloaden..

Download WP Bakery Hier

Een website maken in WordPress met Elementor.

Ben jij nou ook benieuwd hoe ik een website in WordPress maak met Elementor? Dan heb ik binnenkort een gratis training staan waarvoor ik jou wil uitnodigen! De training heeft beperkte plaatsen, dus ik adviseer om snel je plaats te reserveren. Klik op de button om een datum uit te kiezen.

DEELNEMEN AAN DE TRAINING

Heb jij deze training niet nodig en wil je direct aan de slag met Elementor dan kun je deze hier kopen <elementor link>

GRATIS WordPress Training

Deze gratis training wordt maar zelden gehouden. Dit doen wij om mensen te leren hoe ze zelf een website kunnen ontwikkelen in WordPress. In deze training bespreken we onder andere: Wat de kracht is van een goede website, welke fouten ik persoonlijk heb gemaakt in mijn 6 jarige ervaring als WordPress Specialist, maar ook laat ik live zien hoe ik een website maak. 

Aan het einde van de hele training laat ik je ook nog een gedeelte zien van de WordPress Masterclass. Een betaalde wordpress cursus van A tot Z. Een must-have voor een beginnende website bouwer.

DEELNEMEN AAN DE TRAINING

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Domineren op Internet

Domineren op Internet is een community vol met ondernemers wie graag zelf de online marketing uitvoeren voor hun bedrijf. Wij zijn een platform dat je ondersteuning bied, trainingen, 1 op 1 coaching en nog veel meer.

Bekijk alle trainingen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wacht, heb jij je al aangemeld voor de gratis Wordpress Training?

small_c_popup.png

Download onze Case-Studie

Lees exact hoe wij een bedrijf hebben opgeschaald naar € 380K dankzij Google Ads

Vul je email even in en we sturen hem meteen na jou toe