Facebook Ads Cursus

"Winstgevend adverteren op Facebook Ads"

Facebook Ads Cursus: Vanaf dag 1 nieuwe klanten voor jouw bedrijf.

Mijn naam is Frenzo Brouwer, en in deze online Facebook Ads Cursus heb ik mijn exacte strategie uitgelegd hoe ik een CBO campagne opzet en deze opschaal om winstgevend te adverteren en winst te maken mijn mijn dienst of product.

Facebook Ads is een proces die je aangaat op het moment wanneer jij jouw campagne hebt opgezet. Wanneer Facebook jouw advertentie budget uitgeeft, en jij jouw data binnen krijgt dat kan je beginnen met optimaliseren en bekijken welke adsets winstgevend zijn en welke niet. In deze Facebook Ads cursus laat ik stap voor stap zien hoe je dus een campagne op zet.

Wil jij leads genereren of juist sales maken met jouw webshop? Dan is deze online cursus een perfecte aanvulling voor jouw bedrijf.

Facebook Ads voor meer Sales, Leads en Retargeting

Wanneer ik een Facebook Ads campagne opzet dan heeft dat meestal 3 doelen: Sales maken, Leads verzamelen, of mijn website bezoekers retargeten. Ook laat ik zien hoe je om gaat met Look a Like audiences en hoe je deze kan gebruiken.

Ik laat stap voor stap zien wat de mogelijkheden zijn en hoe jij het meest effectief een online campagne kan opzetten om daar ook daadwerkelijk sales of leads uit te halen.

Domineren op Internet

Een strategie dat werkt!

Wanneer je de juiste online marketing techniek toepast op een conversie gerichte website kan je een groot verschil merken in de mensen die langer op je site blijven (CTR Score), Meer aanvragen en ook een hogere omzet. 

"Ik kan nu heel makkelijk een campagne opzetten waarmee ik producten kan verkopen uit mijn webshop! Heel erg bedankt voor deze goede techniek"

- Lena Melano

Je hebt geen technische kennis of ervaring nodig

Je hebt voor deze training geen technische kennis nodig! Wat je wel nodig hebt is een website waarmee jij kan gaan adverteren zodat je deze cursus ook in de praktijk uit kunt voeren.

Wanneer je leads verzamelt is het niet perse nodig dat je een website hebt!

Wordt gevonden door de juiste doelgroep dankzij Facebook Ads

In de Facebook Ads cursus laten wij verschillende targetingen strategieën zien waarmee jij jouw doelgroep kan bereiken. Ook wanneer je nog niet helemaal zeker weet wie jou doelgroep is kan je die dankzij Facebook heel eenvoudig vast stellen.

Wij gaan data gericht te werk en gaan pas opschalen wanneer er bewezen positieve resultaten zijn.

Wat kan je verwachting in de training?

Facebook Ads: Hoe werkt het, wat gaan we doen en waarom?

Voordat we meteen een onderzoek gaan verrichten en een campagne gaan opzetten, gaan we nog eerst de basis principes met jou doornemen en wat je kan verwachten. 

Facebook Business account aanmaken en opzetten

We gaan stap voor stap een Facebook Business account opzetten, waaraan we de Facebook pagina gaan koppelen en daarna vervolgens het advertentie account aan het business account.

Facebook Pixel en Instellen

We gaan een Facebook Pixel aanmaken en op een correcte manier ingesteld op je website.

Doelgroepen onderzoek

Omdat we gaan adverteren op Facebook willen we bepaalde interesses en doelgroepen vinden welke wij kunnen targeten, Hier gebruiken we een speciale tool voor om deze makkelijk te achterhalen.

Break Even Punt berekenen

Omdat we winstgevend willen adverteren moeten wij een break even punt berekenen zodat we niet meer gaan uitgeven dan is toegestaan.

Google Ads Break Even

Facebook Ads campagne opzetten voor producten (E-Commerce)

We laten onze exacte strategie zien hoe wij een CBO campagne opzetten waarmee wij meerdere webshops hebben opgebouwd en laten groeien.

Google Ads Campagne Opschalen en Optimaliseren

Facebook Ads campagne opzetten voor Lead Generation

We laten stap voor stap zien hoe je het beste leads kan verzamelen op Facebook

Retargeting, Look a Like audiences & Aangepaste doelgroepen

Wanneer we data van Facebook ontvangen kunnen we onze doelgroep specifieker maken met Look a Like audiences

Opschalen om een hoger rendement te halen

Na een aantal dagen of weken kunnen we de winstgevende adsets gaan opschalen waardoor we meer rendement behalen met onze winstgevende advertentie’s

"Dankzij de methode van Domineren op Internet behaal ik nu wekelijks gemiddeld 35 nieuwe leads! Enorm bedankt en een enorme nieuwe kans voor mijn bedrijf!"

- Yuan Li

Resultaten van de Google Ads cursus

Hier zijn enkele voorbeelden van de website’s welke je leert maken in WordPress

Screenshot_32.png
Ruim € 380.000 omzet dankzij de Domineren op Internet Google Ads cursus.
WhatsApp-Image-2020-03-29-at-01.57.07.jpeg
€ 13.000 omzet in de eerste 30 dagen!
Screenshot_14.png
Mijn webwinkel met Google Ads goed opkunnen schalen.

Wat zeggen onze leden van de training?

Natuurlijk horen wij graag jou mening nadat jij de training hebt gevolgt, hierdoor kunnen we jou beter helpen, en ons zelf verbeteren voor de volgende content videos. Hieronder kan je lezen want andere leden van deze training vinden.

"Dankzij Domineren op Internet heb ik mijn bedrijf kunnen laten groeien van 10 vaste klanten naar 90 vaste klanten in 3 maanden tijd. Ik ben heel benieuwd en enthousiast wat de toekomst nu gaat brengen"

- Rene Willemse

Ze hebben mij stap voor stap laten zien hoe ik een website heb kunnen maken waardoor ik nu boven aan sta in Google! Dit levert mij dagelijks veel nieuwe klanten op. Dit is echt zijn investering waard!"​

- Hans Rodenbos

"Ik heb in 3 weken tijd mijn website opgebouwd, een Google Ads skag campagne opgezet. En BAM! Wie had dit gedacht via mijn website krijg ik nu genoeg aanvragen binnen om dagelijks bezig te zijn met mijn eigen bedrijf."

- Jannick Woffelaar

"Wanneer je het stappenplan volgt van Domineren op Internet hoef jij je echt geen zorgen te maken of er klanten gaan binnen komen. Dit werkt! Zo heb ik in een korte tijd mijn eigen bedrijf kunnen opschalen! Heel erg bedankt jongens!"

- Jacky Fontijnen

"Deze cursus verdient zichzelf terug in no-time! Ik ben super blij dat ik de investering heb gemaakt en nu voortaan zelf alle touwtjes in handen heb!"

- Andre Autoinkoop

"Zonder technische kennis heb ik mijn eigen website gebouwd. Ga binnen enkele dagen starten met Google Ads. Maar wie had dat gedacht dat ik ook zelf mijn eigen website heb kunnen bouwen"

- Jan van Eindhoven

20+ Stap Voor Stap Training Video's

Wij hebben in 20+ video’s stap voor stap uitgelegd hoe je een website maakt. Regelmatig plaatsen wij nog nieuwe video’s waarmee jij jouw website kunt verbeteren en je conversie percentage kunt verhogen.

Wacht, heb jij je al aangemeld voor de gratis Wordpress Training?

small_c_popup.png

Download onze Case-Studie

Lees exact hoe wij een bedrijf hebben opgeschaald naar € 380K dankzij Google Ads

Vul je email even in en we sturen hem meteen na jou toe