WordPress Cursus

Looking-for-a-WordPress-Developer-1042x665

Opleiding WordPress

Heb jij altijd al je eigen website willen maken? Dan is deze opleiding WordPress zeker wat voor jou! In deze WordPress opleiding leren wij je stap voor stap hoe jij zelf je eigen professionele website gaat maken. Van zelf je eigen website ontwerpen OF een thema installeren en customizen tot het schrijven van je eigen blog of het maken van je eigen webshop.

Deze hele WordPress Opleiding bevat 30+ Stap- voor Stap training video’s waar je letterlijk over over mijn schouder kan kijken, op mijn scherm. Hoe ik bepaalde acties uitvoer, en waarom ik dit uitvoer. Het is een “kijk” en “doen” training en dat houd in, wanneer je een video hebt gekeken, dan kun je het daarna meteen uitvoeren en voor je zelf toepassen.

GRATIS WordPress Cursus / Training

Voor dat je aan onze cursus begint, en een investering in je zelf maakt, wil ik je uitnodigen voor de GRATIS WordPress Cursus, hierin laat ik in 60 minuten zien wat de basis is van deze WordPress Cursus en ook laat ik zien wat je in de (betaalde) WordPress Cursus kunt verwachten.

Je komt een hoop te weten over WordPress, welke fouten ik persoonlijk allemaal heb gemaakt in het verleden (welke jij nu kunt voorkomen).. En hoe ook jij je eigen website kan ontwerpen. Bevalt de gratis training jou? Dan kun je uiteraard in een keer door stappen naar de echte WordPress Masterclass.

Gratis training kijken

Ps. Voor de mensen wie de gratis training bijwonen ontvangen een leuke korting voor de WordPress Masterclass!

Cursus Website Bouwen in WordPress (De WordPress Masterclass)

Ben jij al klaar om een echte website specialist te worden? Dit is wat je kunt verwachten in de WordPress Masterclass

Module een: De basis

Module twee: Je eigen website opzetten

Module drie: Organisch hoger komen in Google

Module vier: Je website afmaken & fine-tunen

Module vijf: Je eerste blog

Module zes: Je eigen webshop

Kortom wij hebben ontzettend veel video’s gemaakt en voor jou op de juiste volgorde gezet. Elke video kun je na het kijken meteen uitvoeren, zodat wij je stap voor stap begeleiden hoe ook jij je eigen website op kunt gaan zetten!

Hoe duur is de WordPress Masterclass

De WordPress Masterclass kost € 997 en hierbij lijden wij jou op tot een volledige Website Specialist (In WordPress). Wanneer je deelneemt aan de GRATIS WordPress Training ontvang je een hele leuke korting van 60%! Het is dus zeker een aanrader om deze gratis training bij te wonen!

Gratis Training Kijken

Welke garantie geven wij jou?

Denk er aan een nieuwe website kost gemiddeld $1000 – $ 5000 als je dit laat maken door een ervaren website bureau. Wij geven jou de garantie wanneer je de WordPress Masterclass volledig hebt gevolgd jij hier ook een volledig zelfgemaakte professionele website aan overhoud!

Ook houden wij maandelijks meerdere live Q&A’s waarbij alle leden vragen kunnen stellen waar ze tegenaan lopen in deze cursus. Mocht het uiteindelijk allemaal niets voor je zijn, behoud je altijd het recht om binnen 14 dagen jou aankoop bedrag terug te vragen!

Heb je de WordPress Masterclass volledig afgerond?

Dan willen wij natuurlijk graag voor jou, alles controleren. Wanneer jij zelf jouw website hebt opgezet ontvang je een certificaat van deelname en afronding van deze WordPress Masterclass. Dit certificaat kun je gebruiken voor op je CV, Facebook, LinkedIn maar ook je eigen website! Hiermee toon jij aan dat jij de ervaring hebt om ook voor andere een website te kunnen maken!

Hoe bouw je een goede website?

Om een goede website te bouwen heb je een bepaalde structuur nodig. Maar ook een doel. Wat wil je bereiken met je website? Wil je aankopen genereren, of juist nieuwe klanten vinden? Op basis van onze doelen maken wij een website.

Neem als voorbeeld, mijn webdesign bureau website is ingericht om nieuwe klanten binnen te halen. Is er bijvoorbeeld iemand op zoek naar een nieuwe website, dan kan deze website bezoeker een offerte op mijn site aanvragen. Maar ook hebben wij webshops in beheer waarbij ons doel aankopen genereren is. 

Hoe je een goede website bouwt, is dus geheel afhankelijk van het doel dat jij wilt behalen. Hier moet je dus goed over na denken. Wanneer je dus een goede website wilt bouwen, dan focus jij je op het doel wat je wilt bereiken.

Wat zijn de basis fundamenten van een webpagina?

De basis fundamenten van een webpagina zijn vrij simpel. Als we beginnen bij de structuur begint een website met een header, dan volgt de content en sluit het af met een footer.

Header: In deze header kun je vaak het menu en het logo terug vinden.

Content: In deze sectie plaats je de inhoud van je website.

Footer: In deze laatste sectie plaats je eventueel nog handige linkjes, en jouw copyrights.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Domineren op Internet

Domineren op Internet is een community vol met ondernemers wie graag zelf de online marketing uitvoeren voor hun bedrijf. Wij zijn een platform dat je ondersteuning bied, trainingen, 1 op 1 coaching en nog veel meer.

Bekijk alle trainingen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wacht, heb jij je al aangemeld voor de gratis Wordpress Training?

small_c_popup.png

Download onze Case-Studie

Lees exact hoe wij een bedrijf hebben opgeschaald naar € 380K dankzij Google Ads

Vul je email even in en we sturen hem meteen na jou toe